Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób Na Kd

LEE22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest jakiś sposób żeby kd weszło na 100% ?? bo niektórzy gadają że na niskim lvlu jest więcej szczęścia - inni żeby za 10x zrobić tak itp.

Mam zbroje od 34lvla dla sury z bonem 2000pz +5 , i mam zamiar dzisiaj wrzucać do niej kd speeda+4 :D więc zanim bede palil sloty wolę się upewnić czy nie ma czasem jakiegoś sposobu ;p

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

Raczej nie ma sposobów na kowala kd itd.

Najlepiej sprawdź swoje szczęście u starszej pani, jak będziesz mieć szczęście jak masz to załóż Łzę Bogini , lub coś ;P

I 3mać kciuki aby weszło ;)

Opublikowano

tak myślałem ale zawsze lepiej się upewnić ;p

do zamknięcia

Opublikowano

@baciok1488 ma rację, ale nie dokońca. Według wiki.metin2.pl Łza Bogini nie daje szczęścia itp.

Tu macie opis ( z wiki ):

zabog1.jpg

Opis:

Istnieje opowieść mówiąca o tym, że stare kobiety Szamanki pocieszały duszy bohaterów Taehwas, które walczyły przeciwko złu.

Funkcja:

W razie ewentualnej straty doświadczenia, zmniejsza ilość o 0,5%

Misje:

??

Pochodzenie:

Metin Jeon-Un, Metin Tu-Young, Srebrna Szkatułka +

Inne:

??

Wiem, że to się nijak ma do tematu, ale taka ciekawostka. Pomogłem? Daj + i kliknij TU

Proszę modka o zdjęcie paru % ! :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

nie wejdzie zamały + itema ;) muszisz miec +8 +9 wtedy największa szansa że wejdzie :)))

to by było bez sensu ;p jak mi teraz spali a zrobię na +6 to mogę dalej próbować ;p a jak będę miał +9 i spali to dupa i nic nie zrobię bez IS ;p

Opublikowano

Nie najlepiej na +1 lub +0 wstawiać kd +4 bo wtedy wejdzie jak duże ulepszenie nie chce wchodzić .

I szczęsie u starszej pani sprawidzc musisz mieć najlepszy dzień i potem ulepszać bodziami lub na hardkora u kowala :P

<a href="http://www.loaded-cheats.com/" title="Combat Arms Hack">Combat arms cheats</a>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...